ÎMBUNĂTĂȚIREA INTERVENȚIILOR ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ ÎN ZONE GREU ACCESIBILE

 

 

 

 

 

„ÎMBUNĂTĂȚIREA INTERVENȚIILOR ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ

ÎN ZONE GREU ACCESIBILE”

 

Pentru Asociația noastră, proiectul „Îmbunătățirea intervențiilor în situații de urgență în zone greu accesibile” încheie cu succes ciclul de programare financiară 2007-2013 a fondurilor europene. Prin intermediul acestui proiect a fost atrasă și ultima sumă ce mai putea fi accesată la nivelul Regiunii Centru prin domeniul major de intervenție 3.3 al Programului Operațional Regional 2007-2013.

Astfel, valoarea totală a proiectelor asociației care au vizat investițiile în domeniul situațiilor de urgență, la nivelul Regiunii Centru, se ridică la 58,5 milioane lei (aprox. 13 mil. Euro).

Autospecială complexă de intervenție defilând în timpul paradei
ocazionată de sărbătorirea Zilei Naționale a României
(1 Decembrie 2015 – Alba Iulia)

 

NEVOI IDENTIFICATE
SOLUȚIA IDENTIFICATĂ
LINIA DE FINANȚARE
BENEFICIARII PROIECTULUI
VALOAREA PROIECTULUI:
OBIECTIVELE ŞI SCOPUL PROIECTULUI
IMPLEMENTAREA PROIECTULUI
PREZENTAREA AUTOSPECIALEI COMPLEXE DE INTERVENȚIE
REZULTATELE PROIECTULUI
ECHIPA DE PROIECT

Echipamentele achiziționate în cadrul proiectului sunt o componentă mică a angrenajului ce asigură intervențiile în multitudinea situațiilor de urgență ce pot apărea în Regiunea Centru, dar este o componentă vitală care poate fi decisivă în salvarea vieților omenești, a animalelor și a bunurilor în zonele cu teren accidentat și/sau în condiții meteo extreme.

Deși, acest proiect este unul de o valoare mai mică care la prima vedere ar fi unul ușor de realizat, practica ne-a demonstrat contrariul, în timpul implementării lui apărând destule obstacole care să solicite abilitățile profesionale ale persoanelor implicate în realizarea lui.

Totuși, cu sacrificiu și dedicare din partea membrilor echipei de proiect și persoanelor care i-au sprijinit (de la președinți de consiliu județean și inspectori șefi ai inspectoratelor județene pentru situații de urgență din Regiunea Centru, la specialiști ai acestor instituții și ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență), obstacolele au fost depășite, astfel, fiind atins scopul comun al tuturor, de a contribui la salvarea de vieți omenești.
 

Investim in viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
www.inforegio.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Print Friendly, PDF & Email