ACHIZIŢIONARE ECHIPAMENTE SPECIFICE PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CAPACITĂŢII ŞI CALITĂŢII SISTEMULUI DE INTERVENŢIE ÎN SITUAŢII DE URGENŢĂ ŞI PENTRU ACORDAREA ASISTENŢEI MEDICALE DE URGENŢĂ ŞI A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT ÎN REGIUNEA 7 CENTRU

 

 

 

 

 

„ACHIZIŢIONARE ECHIPAMENTE SPECIFICE PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CAPACITĂŢII ŞI CALITĂŢII SISTEMULUI DE INTERVENŢIE ÎN SITUAŢII DE URGENŢĂ ŞI PENTRU ACORDAREA ASISTENŢEI MEDICALE DE URGENŢĂ ŞI A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT ÎN REGIUNEA 7 CENTRU”

 

Proiectul „Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat, în Regiunea 7 Centru”, este primul proiect realizat de acest tip în România, fiind primul proiect implementat la nivelul unei regiuni de dezvoltare și cu o echipă regională.
Urmare implementării cu succes a proiectului, A.D.I. Centrul Transilvaniei a fost premiată în anul 2010 cu premiul de excelență „Prima generație Regio”.

De asemenea, în 07.12.2012, proiectul a fost nominalizat pe site-ul oficial al Comisiei Europene ca fiind „Project of the week” (proiectul săptămânii), articolul putând fi accesat la acest link: http://ec.europa.eu/regional_policy/en/newsroom/news/2012/12/project-of-the-week-high-performance-emergency-services-in-the-centre-region-of-romania

În cadrul acestui proiect, au fost achiziționate 39 de autospeciale și echipamente specifice pentru dotarea centrului mobil de comandă și control, u scopul de a îmbunătăți timpul de răspuns al echipajelor în situații de urgenţă și de a crește calitatea comunicațiilor în cazul intervențiilor complexe pecum și pentru asigurarea unor intervenții mai deosebite, cum sunt cele în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare.


NEVOI IDENTIFICATE
SOLUȚIA IDENTIFICATĂ
LINIA DE FINANȚARE
BENEFICIARII PROIECTULUI
VALOAREA PROIECTULUI
OBIECTIVELE PROIECTULUI
IMPLEMENTAREA PROIECTULUI

 

 

PREZENTAREA ECHIPAMENTELOR
REZULTATELE PROIECTULUI
ECHIPA DE PROIECT

Proiectul „Achiziționare echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență și pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat, în Regiunea 7 Centru” este unul important pentru județele Regiunii Centru, fiind un exercițiu de colaborare reușit între consiliile județene Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, precum și între consiliile județene și inspectoratele pentru situații de urgență a celor șase județe menționate.

 

Investim in viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
www.inforegio.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Print Friendly, PDF & Email